CENSOP MOLDOVA

Centrul de Sondare a Opiniei Publice Moldova
Adresa: Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi, Facultatea de Filosofie, Catedra de Sociologie şi Asistenţă Socială, B-dul Carol I, nr. 11, tel/fax: 0232212522; 02322012180
Cod fiscal: 5641138 Cont bancar: 2511.010319.28CEC, sucursala Iaşi
Sondaje şi barometre de opinie publicăMonitorizări media Studii de imagine (instituţii, partide, lideri) Campanii de relaţii publice şi electoraleCampanii de publicitate
…este o structură de cercetare constituită prin iniţiativa Catedrei de Sociologie şi Asistenţă Socială de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. Echipa este alcătuită din cadre didactice cu îndelungată experienţă în domeniul cercetărilor sociale, cercetători, doctoranzi, masteranzi şi studenţi cu aptitudini deosebite pentru realizarea de studii şi anchete social-economice.
DIRECTOR:conf. univ. dr. Adrian Netedu   smooth@uaic.ro

DOMENII DE ACTIVITATE

Anchete sociologice şi studii de opinie  Studii de comunicare publică  Marketing, publicitate, advocacy
Sondaje şi barometre de opinie publicăRealizarea şi interpretarea bazelor de dateStudii demogafice zonaleCercetări privind dezvoltarea comunităţilor rurale Cercetări de urbanism Cercetări privind calitatea vieţii sociale Cercetări privind implementarea politicilor publice şi a programelor europene Campanii de relaţii publice şi electoraleStudii de imagine (instituţii, partide, lideri)Studii de audienţă mass-mediaAnalize retorice şi de conţinut  Cercetări organizaţionale (întreprindei, instituţii, firme) Campanii de publicitateConsultanţă în domeniul publicităţii Monitorizări media (discurs social, economic, politic) Campanii de advocacy (influenţare)