COLECŢIA UNIVERSITARIA

Colecţia Universitaria reprezintă una din cele mai active şi mai longevive colecţii ce vizează publicarea de cărţi, cursuri şi broşuri cu caracter universitar. Utilitatea colecţiei Universitaria pe piaţa stiintifica este dovedită de interesul constant manifestat în decursul timpul pentru lucrările publicate în cadrul acesteia de către studenţi, cercetători şi cadre didactice. Colecţia Universitaria urmăreşte să contribuie la încurajarea şi susţinerea producţiei de lucrări ştiinţifice de un înalt nivel şi să răspundă cerinţelor actuale ale pieţei stiinţifice. Nu în ultimul rând, colecţia Universitaria se adresează şi publicului larg cultivat – cărţile sale venind în întâmpinarea preocupărilor de îmbogaţire şi aprofundare a cunoştinţelor celor interesaţi de noutăţile dintr-un anumit domeniu, ţinând cont de faptul că una din exigenţele societăţii actuale este reprezentată de o formare şi informare continue.

Colecţia Universitaria însumează 17 serii:

ANTROPOLOGIE

ASISTENŢĂ SOCIALĂ